Passie voor IT & mensen

Bright IT Communications

Nu is het de tijd

Bright heeft meer dan ruime ervaring op het gebied van IT communicatie. Heel veel IT implementaties begeleid en IT professionals geholpen om de communicatie in de basis te verbeteren. Nu is het dé tijd om kennis en vaardigheden aan IT professionals over te brengen.

Passie voor mensen

 

Passie voor techniek en mensen. Dat is wat drijft. IT is een zeer boeiend vak waar communicatie essentieel is en de mogelijkheden legio zijn als je in de juiste richting kijkt. Uitgangspunt is praktische, slimme en enthousiaste communicatie met aandacht voor de individu en de organisatie. Altijd gericht op groei en verbetering. Het verbeteren van de relatie tussen de business en IT. Het pakken van kansen die de technologie en digitalisering vandaag de dag biedt.

https://itcommunications.nl/wp-content/uploads/2017/04/cropped-Bright-IT-Communications-Favicon.png
Florerende teams

Ingebrid Kiewiet

Oprichter Bright IT Communications

Ik vind communiceren het leukste wat er is. Contact met mensen. Kijken wat hen drijft en hoe je mogelijkheden creëert. Wat kan wél. Tegelijkertijd hou ik van resultaat en groei. Niets is fijner dan wanneer er een goede basis ligt om op te bouwen. Mijn passie en ervaring om te communiceren, structureren en te werken aan verbetering draag ik graag over aan IT professionals.

Mijn ruim 20 jaar jaar werkervaring zet ik graag in. Ik heb gewerkt voor profit en non profit organisaties. Veel IT projecten en verandertrajecten heb ik ondersteund met heldere en klantgerichte communicatie.

Al mijn opgedane passie, kennis en ervaring vind je gecombineerd in de diensten van Bright. Lekker praktisch in de basis geregeld, zodat je medewerkers er zelf mee aan de slag kunnen. Daarbij vind ik het niet alleen belangrijk om te trainen en te coachen, maar ook de mouwen op te stropen en mee te werken.