Florerende teams

HAAL HET BESTE UIT JE TEAM

Florerende teams: halen het beste uit zichzelf en iedere situatie, werken samen, hebben plezier, gaan door het vuur: voor elkaar en hun klanten, helpen klanten oprecht, houden van klanten, denken in mogelijkheden, werken aan oplossingen, focussen zich op groei en verbetering, zorgen goed voor elkaar en hun omgeving, voegen waarde toe, zetten talenten op de juiste plaatsen in, maken het verschil, iedere dag opnieuw, willen floreren, altijd.

logo_florerendeteams

Florerende teams halen het beste uit zichzelf en iedere situatie, voegen waarde toe en helpen hun klanten oprecht.

Door eens goed stil te staan bij wie jullie klanten zijn en wat zij nodig hebben, krijgen jullie de mogelijkheid om hier met jullie dienstverlening op in te spelen. Hoe breng je vraag en aanbod bij elkaar? Hoe zet je als team maximaal in op dat waar jullie goed in zijn? Hoe floreren jullie klanten en daardoor ook jullie als team? En andersom.

Het communicatietraject Florerende teams, next level klantgerichtheid & internal branding ondersteunt hierbij. Het geeft de mogelijkheid om vrijuit te sparren over alle kansen en ze direct te pakken. Wat er nog niet is, dat maken we gewoon. Wat goed is bouwen we uit. Wat niet lekker loopt, dat scherpen we aan. De focus ligt altijd op hoe het beter kan. Op de eerstvolgende logische stap. Die wordt vervolgens uitgewerkt, voorgelegd, verbeterd en afgerond. Zo houden we de voortgang er lekker in.

Tegelijkertijd trainen en coachen we op klantgerichte communicatievaardigheden. En er is ruimte en tijd voor het delen van kennis over gedrag en verandering, zodat jullie elkaar en de business nog beter leren begrijpen en echt verder kunnen helpen. Kennis wordt over meerdere weken en op verschillende manieren aangereikt. Kort en krachtig. Zo wordt het direct toepasbaar en beklijft het beter.

Ook is er aandacht voor het ontwikkelen van aantrekkelijke middelen, zoals goede fotografie, infographics, visuals, animatie of film. Hiermee kunnen jullie de organisatie nog beter meenemen en laten jullie tegelijkertijd jullie toegevoegde waarde zien.

OOK FLOREREN OM SAMEN HET VERSCHIL TE MAKEN?

Wil je dit ook voor jouw team?
Laat hieronder je gegevens achter voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.