Bouw voort op elkaars beste ideeën

Wanneer je verschillende personen en ideeën samenbrengt, dan gebeuren er grootse dingen. Leer je aan om te focussen op de goede ideeën en deze verder uit te bouwen. Maak ze beter en beter. Creëer een cultuur waarbij jullie denken in kansen en mogelijkheden. Zie ze overal. Pak ze vast en maak ze met elkaar nog beter. Benut elkaars unieke invalshoeken. Wees altijd opbouwend. Ook al is een idee nog zo gek, bouw erop voort. Zo ontstaan de meest briljante producten en diensten. Zo kom je tot grote hoogte. En hoe geweldig is het als je met je team dit bereikt. Dat je samen kunt vieren hoe jullie klanten nog beter hebben kunnen helpen.

Zorg ervoor dat jullie verschillende invalshoeken verzamelen. Praat met anderen. Betrek klanten bij jullie product- of dienstontwikkeling. Ze komen echt met hele praktische zaken waar je zelf misschien nooit aan zou hebben gedacht.